Vince ‘Cool’ste HeartMath trainer van Nederland

In een groep van 18 trainers, waaronder docenten van politie academies en coaches uit het hele land heeft Vince op 3 september 2013 in Hilversum zijn examen met goed gevolg afgelegd.

Hij is nu ook door het HeartMath instituut uit Californië, USA gecertificeerd om mensen te coachen in het ‘Stress Reductie Programma’. Vince volgde hiervoor al 3 jaar een interne opleiding bij Trans Forma. Zijn kwaliteit is jou de snelweg route te wijzen naar het gevoel van “Cool under Pressure”. Daarbij daagt hij uit na te denken over de voordelen, wanneer je in staat bent om je zelfs in stressvolle situaties meer dan 50% ‘cool’ te voelen.

Schermafbeelding 2013-09-05 om 00.18.51

Met slimme computertechnologie, een app en een oorsensor maakt hij balans of stress in je hartritme van slag tot slag zichtbaar. Hij vindt het fantastisch om bijvoorbeeld op een iPhone te zien hoe je zelf de ‘sleutel’ bedient om je ideale prestatietoestand te bereiken. Weg ‘faalangst…..! Weg frustraties…..! Welkom zelfvertrouwen…..! Welkom kalmte…..! Hij verwacht veel jongeren en jong volwassenen te kunnen helpen! Maar zijn empathisch vermogen zal ook ouderen aanspreken. Aan zijn enthousiasme zal het in ieder geval niet liggen om ook jouw doelen in 3 tot 7 sessies te bereiken. Je kunt hem bellen voor een kennismakingssessie tel. 06-13531941.